На Рівненщині вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні

868 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні

Сьогодні, 21 листопада, в Україні відзначають День Гідності та Свободи. Державне свято встановлено на честь початку цього дня двох революцій – Помаранчевої у 2004 році та Революції Гідності 2013-го.

Вшанувати пам'ять Небесної Сотні у Рівному зібралися біля Дошки пам’яті Героям Небесної Сотні й Героям, загиблим в зоні АТО/ООС.

До покладання квітів долучились перший заступник голови ОДА Сергій Подолін, а також керівник Рівненської обласної ради Андрій Карауш, представники правоохоронних органів і громадськості, силовики й військові, учасники Революції та члени родин загиблих Героїв Небесної Сотні.

У хвилину мовчання всі присутні схилили голови, щоб вшанувати пам'ять Героїв. Після цього вони поклали квіти до пам'ятної Дошки Героям Небесної Сотні та Героям АТО/ООС.

Нагадаємо, під час знакових для України подій 2013-2014 років загинули й наші земляки - Георгій Арутюнян, Валерій Опанасюк, Олександр Храпаченко, Іван Городнюк.

З нагоди Дня Гідності та Свободи у всіх районах Рівненщини відбуваються заходи щодо вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні. Зокрема, на Костопільщині встановили пам’ятний знак учасникам національно-визвольної боротьби та жертвам політичних репресій.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також