На Рівненщині вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні та загиблих в АТО/ООС

908 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні та загиблих в АТО/ООС

Сьогодні з нагоди Дня Гідності та Свободи у Рівному вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні. Зокрема, до могил Героїв, до дошки Пам’яті Героїв Небесної Сотні та Героїв, загиблим в АТО, і стіни Небесної сотні були покладені квіти.

З нагоди Дня Гідності та Свободи у всіх районах Рівненщини відбуваються заходи різного спрямування – це культурно-меморіальні події, зокрема освітні, мистецькі й просвітницькі проєкти, присвячені темі гідності, свободи та боротьбі за права людини, утвердження державної незалежності України.

 

У Рівному, на майдані Незалежності, триває виставка світлин «Зима, що нас змінила». Там представлені фотографії зими 2013-2014, зроблені на київському Майдані під час Революції Гідності, розстрілу Небесної Сотні. А також світлини з рівненського Майдану Незалежності, акцій під ОДА, церемоній поховання загиблих рівнян-героїв Небесної Сотні.

Також сьогодні у Рівному, на майдані Незалежності, о 19:00, планується запалення лампадок, як вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення Героїв Небесної Сотні. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також