На Рівненщині вшанували пам’ять ліквідаторів Чорнобильської катастрофи

389 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині вшанували пам’ять ліквідаторів Чорнобильської катастрофи

Щороку 14 грудня в Україні вшановують тих, хто ціною власного здоров'я і життя боровся з наслідками найбільшої техногенної катастрофи в історії.

В.о. голови Рівненської ОДА Сергій Подолін взяв участь в покладанні квітів до постаменту жертвам Чорнобильської катастрофи. Також були присутні керівництво міської влади Рівного, представники ДСНС та Нацполіції, військові, громадськість, небайдужі рівняни та безпосередні учасники ліквідації аварії на ЧАЕС.

- Обов’язок кожного з нас пам’ятати тих, хто віддав своє життя та здоров’я, щоб ліквідувати наслідки цієї жахливої трагедії. Якби не тисячі добровольців, масштаби аварії були б значно більшими як для України, так і для всього світу, - сказав Сергій Подолін.

Присутні вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання, а також поклали квіти до пам'ятника Жертвам Чорнобиля. Цьогоріч його відреставрували на прохання чорнобильців.

Нагадаємо, на Рівненщині проживає близько 295 тисяч людей, які мають статус потерпілих від Чорнобильської аварії, з них - 3 тисячі ліквідаторів. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також