На Рівненщині юнак, перебуваючи під цілодобовим домашнім арештом, вкрав авто

12936 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині юнак, перебуваючи під цілодобовим домашнім арештом, вкрав авто

Вчора близько 18:00 43-річна жителька Білашева Здолбунівського району повідомила поліції про зникнення автомобіля «ВАЗ 2108». На місці викрадення поліцейські встановили, що невідома особа проникла до житла господині, та, помітивши ключі від авто, викрала легковик із подвір’я. В цей час група реагування патрульної поліції помітила крадену та вже пошкоджену автівку на трасі між селами Білашів і Точевики.

Поліцейські встановили, що до викрадення авто може бути причетний 15-річний житель села Точевиків Острозького району. Юнак зізнався, що викрав авто, бо хотів покататися, але через те, що юнак не вміє водити, пошкодив коробку передач і тому залишив ВАЗівку на дорозі.

Виконувач обов’язків начальника Острозького відділу поліції Ігор Самолюк розповів, що молодику повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України. Нині він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Слідчі також підготували клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

З’ясувалося, що парубок ще обвинувачується у вчиненні розбійного нападу, поєднаного із проникненням у приміщення. Матеріали вказаного кримінального провадження передали до суду, який призначив неповнолітньому покарання у вигляді позбавлення волі із застосуванням іспитового терміну. Він перебував під цілодобовим домашнім арештом. Однак, через надто м’яке покарання за скоєння тяжкого злочину працівники прокуратури подали до апеляційного суду скаргу. Нині хлопець ще чекає остаточного вироку. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також