На Рівненщині за добу сталося п’ять ДТП

980 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині за добу сталося п’ять ДТП

Унаслідок п’ятьох ДТП на Рівненщині восьмеро осіб травмувалися та одна загинула.

Про це повідомляють у ГУ Національної поліції Рівненської області.

Так, близько 17-ї години 42-річний водій автомобіля «Volkswagen Passat», на вулиці Польовій наїхав на 73-річну жительку села Велика Омеляна. Вона переходила вулицю поза межами пішохідного переходу.

Жінку із тяжкими травмами госпіталізували до лікарні. Однак, попри вжиті реанімаційні заходи вона через кілька годин померла. Водій відповідно до освідування був тверезий.

Також, поблизу села Тріскині Сарненського району 22-річний житель села Цепцевичі, керуючи автомобілем «Audi А6», допустив зіткнення із автомобілем «Renault Trafic» під керуванням 36-річного односельця.

До лікарні потрапили малолітні діти з різними травмами, а також водій і пасажирка легковика.

Також того дня неподалік міста Вараш 34-річний водій автомобіля «Mercedes-Benz» не впорався із керуванням та злетів у кювет. Із травмами та запахом алкоголю його госпіталізували до лікарні.

У Рівному 36-річний водій автомобіля «Peugeot Boxer» не впорався з керуванням та наїхав на бетонну електроопору, в результаті чого авто перекинулось на бік. Внаслідок ДТП травм зазнали пасажири: 28-річна дубенчанка та її 5-річна дитина. Обох доставили до лікарні.

Поблизу села Забороль зіткнулося два транспортні засоби: «Mercedes-Benz» та вантажівка «DAF». Вналслідок ДТП травмувався пасажир легковика, у якого діагностували перелом руки.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також