На Рівненщині за добу затримали чотирьох чоловіків з наркотиками

1419 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині за добу затримали чотирьох чоловіків з наркотиками

Чотири факти незаконного зберігання наркотиків задокументували поліцейські на Рівненщині за минулу добу.

29 березня під час проведення обшуку в приватному господарстві 36-річного рівнянина працівники управління боротьби з наркозлочинністю виявили та вилучили 13 пігулок «Бупренорфіну», 15 пігулок сильнодіючого препарату "Димедрол", макову соломку та марихуану. Чоловік пояснив, що зберігав їх для власного споживання.

А на вулиці Гагаріна у Рівному під час патрулювання поліцейські виявили підозрілого чоловіка. У  29-річного жителя Рівненського району виявили та вилучили сліп-пакет із наркотичною речовиною, який знаходився всередині брелка для ключів.

Крім того, поліцейські сектора реагування патрульної поліції Дубенського райвідділу поліції на вулиці Данила Галицького в місті Дубно виявили чоловіка, який, побачивши правоохоронців, помітно занервував. Під час перевірки поліцейські вилучили у 35-річного дубенчанина два медичних шприци із наркотичною речовиною.

А на вулиці Шевченка цього ж дня у кишені куртки 36-річного місцевого жителя поліцейські виявили та вилучили паперовий згорток з сухою подрібненою речовиною, зовні схожою на наркотичну.

Усе вилучене направлено для проведення експертизи, повідомляє поліція Рівненщини. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також