На Рівненщині загасили 12 пожеж за добу: горіли лазня, будинок, господарські будівлі та сміття

3521 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині загасили 12 пожеж за добу: горіли лазня, будинок, господарські будівлі та сміття

Рятувальникам довелося працювати у кількох селах області з самого ранку аж до пізнього вечора.

21 травня о 09:05 у селі Біла Криниця Рівненського району у приватному господарстві вогнем було знищено покриття житлового будинку.

О 9:10 у селі  Жаврів Гощанської територіальної громади вогнем було знищено покриття, перекриття, речі домашнього вжитку неексплуатуючого житлового будинку.

О 15:06 у селі  Вербівка Сарненського району Висоцької тореторіальної громади у  приватному господарстві вогнем було знищено 15 м² перекриття господарчої будівлі та 0,3 тонни сіна.

О 16:01 у селі Бронне Рівненського району Малинської територіально громади у приватному господарстві вогнем було знищено перекриття, покриття господарчої будівлі та 3 м³ дров.

О 16:10 у селі Дитиничі Дубенського району Тараканівської територіальної громади  вогнем знищено 1 тонну соломи.

О 17:25 у селі  Журавлина Вараського району вогнем було знищено перекриття, покриття житлового будинку та речі домашнього вжитку. 

О 17:27 неподалік села Слобідка Рівненського району Острозької територіальної громади загорілось будівельне сміття на площі 200 м².

О 19:38 у селі Судобичі Дубенського району вогнем знищено перекриття, покриття та речі домашнього вжитку господарчої будівлі. 

О  20:47 у місті Радивилів у приватному господарстві вогнем знищено 40 м² покриття та перекриття господарчої будівлі та в поряд розташованому приватному господарстві вогнем знищено перекриття та покриття господарчої будівлі. 

О 20:52 неподалік села Бармаки Рівненського району на хуторі «Нарада» загорілос сміття  на відкритій території площею 0,01 га, що належить КАТП-1728. 

О  21:09 у селі Бистричі Рівненського району Сосновської територіальної громади у приватному господарстві вогнем знищено 6 м² перекриття, покриття та речі домашнього вжитку господарчої будівлі - лазні. 

О 23:07 у селі Городець Сарненського району у приватному господарстві вогнем знищено покриття та 70 м² перекриття господарчої будівлі.

Причини усіх пожеж та збитки ще встановлюються, повідомляє Головне управління ДСНС в Рівненській області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також