На Рівненщині загасили 13 пожеж за добу та врятували чоловіка

574 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині загасили 13 пожеж за добу та врятували чоловіка

Причини усіх пожеж та збитки ще встановлюються.

За минулу добу на Рівненщині загасили 13 пожеж

Поблизу села Глушиця Сарненського району горіли суха траваи та чагарники  площею 0,3 га. Поблизу села Зелена Діброва на Зарічненщині також загорілась суха трава та чагарники  площею 0,7 га.

У Дубні на вулиці Журавлиній у приватному господарстві вогнем було знищено стіг соломи 0,5 тонн.

Поблизу села Заслуччя на Дубровиччині також горіли суха трава та чагарники  площею 0,5 га. Така ж пожежа спалахнула поблизу села Зірне на Березнівщині. Площа пожежі там була 0,35 га. 

Пожежа спалахнула в смт Володимирець. У приватному господарстві на вулиці Дружби вогнем було знищено мопед, 5 тонн соломи в тюках, 8 тонн сіна та покрівлю житлового будинку.

Працювали рятувальники і у селі  Поліське на  Березнівщині. Там у приватному господарстві вогнем було знищено стіг соломи 3 тонни та пошкоджено 4 м2 покрівлі господарської будівлі.

Поблизу села Щоків у Вараському районі також спалахнули суха трава та очерет площею 0,1 га. Схожа пожежа була поблизу села Люхча на Сарненщині.  Втім, окрім сухої трави та чагарників, там ще горіло будівельне сміття на відкритій території площею 0,2 га. 

Виникла пожежа у селі  Головниця на Кореччині.  У приватному господарстві на вулиці Зарічній вогнем було пошкоджено двері, меблі, речі домашнього вжитку, дві кімнати на площі 20 м2 житлового будинку. Під час пожежі було виведено на вулицю  власника будинку. Чоловіка госпіталізовали в травматологічне відділенні Корецької ЦРЛ з діагнозом термічні опіки обох кистей рук та обличчя.

Поблизу села Ільпінь на Здолбунівщині спалахнула суха трава та чагарники на відкритій території площею 0,5 га. 

В смт Рафалівка Вараського району у приватному господарстві на вулиці Соборній вогнем було знищено речі домашнього вжитку, покрівлю та перекриття житлового будинку.

А вранці пожежа була у селі Нивецьк, що на Дубровиччині. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також