На Рівненщині знайшли мертвого чоловіка у будинку, що згорів

1369 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині  знайшли мертвого чоловіка у будинку, що згорів

Причини усіх пожеж та збитки ще встановлюють.

У  с. Завидів, що в Острозькій територіальній громаді Рівненського району, вогнем було знищено господарську будівлю та  пошкоджено 50 м.кв. перекриття іншої господарської будівлі.

У м. Костопіль загорівся автомобіль Toyota Camru, 2011 року випуску. Це сталось у провулку Артилерійський.  Вогнем знищено салон автомобіля та пошкоджено лакофарбове покриття. 

Ппоблизу с. Масевичі, що у Рокитнівьківській територіальній громаді Сарненського району згорілось  будівельне сміття на відкритій території на площі 150 м.кв. 

У селі Студянка Смизької територіальної громади Дубенського району загорілись суха трава та чагарники на відкритій території на площі 0,2 га.

14 квітня о 22:35 у селі Познань, що у Березівській територіальній громаді Сарненського району, пожежа спалахнула у  приватному господарстві на вулиці Білоруській. Вогнем було знищено житловий дерев’яний будинок, розміром 10х9 метрів.  На місці пожежі виявлено мертвого господаря.

А сьогодні, 15  квітня,  о 05:02 ранку пожежа спалахнула у м. Здолбунів. У приватному господарстві на вулиці Лермонтова вогнем було пошкоджено речі домашнього вжитку в господарській будівлі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також