На Рівненщині закрили 40 АЗС

1574 1

Ми у соцмережах:

На Рівненщині  закрили 40 АЗС

Упродовж останніх чотирьох місяців правоохоронцями Рівненщини припинено незаконну діяльність 40 автозаправних станцій та автогазозаправних пунктів.Таким чином прокуратура спільно з органами ДФС продовжує протидіяти нелегальній діяльності автозаправних станцій.

У с.Тараканів Дубенського району виявили незаконну діяльність автозаправної станції, яка функціонувала без передбачених дозвільних документів, в т.ч. на введення в експлуатацію обєкта нерухомості, роздрібну торгівлю, а також з іншими численними порушеннями законодавства.Під час обшуку було вилучено із незаконного обігу понад 3 тонни дизельного пального сумнівної якості, автозаправне обладнання, яке використовувалось для протиправної діяльності (колонку, лічильники, резервуари, шланги тощо), орієнтовною вартістю чверть мільйона гривень. За фактом незаконного виготовлення, зберігання, збуту або транспортування з метою збуту підакцизних товарів триває досудове розслідування.

Прес-служба прокуратури Рівненської області повідомила, що упродовж останніх чотирьох місяців правоохоронними органами Рівненщини припинено незаконну діяльність 40 автозаправних станцій та автогазозаправних пунктів. За правопорушення, в т.ч. щодо порядку провадження господарської діяльності, працівниками державної фіскальної служби та поліцією було складено 18 адміністративних протоколів. За фактами незаконного функціонування АЗС та реалізації пального органи досудового розслідування регіону розпочали 20 кримінальних проваджень. Робота правоохоронних органів області щодо протидії тіньовому ринку нафто- та газопродуктів на території регіону триває.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також