На Дубровиччині затримали прапорщика-прикордонника на незаконній вирубці дубів та отриманні хабаря

3526 0

Ми у соцмережах:

На Дубровиччині затримали прапорщика-прикордонника на незаконній вирубці дубів та отриманні хабаря

За процесуального керівництва військової прокуратури Рівненського гарнізону задокументовано факт незаконної вирубки дерев та отримання неправомірної вигоди інспектором прикордонної служби одного з відділів прикордонної служби Луцького прикордонного загону.

"Погорів" прапорщик на незаконній вирубці дубів з лісових насаджень прикордонної смуги, перевезенні, зберіганні та збуті незаконно зрубаної деревини, а також отриманні хабаря, який призначався за безперешкодне вивезення 2 кубів деревини з території прикордонних населених пунктів.


Прес-служба військової прокуратури Західного регіону України повідомила, що затримано його сьогодні, 27 травня, на отриманні 19 200 грн.  Тривають першочергові слідчі (розшукові) дії. За результатами їх проведення будуть вирішені питання про повідомлення особі про підозру, обрання міри запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснює Територіальне управління ДБР, розташоване в м. Хмельницький, оперативний супровід – відділ по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління СБУ в Рівненській області і відділ внутрішньої та власної безпеки по Луцькому прикордонному загону УВВБ «Захід» Держприкордонслужби України.

 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також