На Рівненщині затримали трьох грузинів за підозрою у крадіжці 100 тисяч гривень

1570 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині затримали трьох грузинів за підозрою у крадіжці 100 тисяч гривень

У Здолбунові сьогодні, 28 грудня, близько 11 години патрульні поліцейські зупинили автомобіль «Мазда» на іноземній реєстрації, водій та пасажири якого, за орієнтуванням, були причетними до вчинення крадіжки у Нетішині.

Орієнтування про розшук автомобіля «Mazda» на іноземній реєстрації рівненські поліцейські отримали учора, 27 грудня. Відомо, що троє осіб за допомогою спеціального пристрою відкрили авто у Нетішині та викрали звідти близько 100 тисяч гривень.

Як повідомляє відділ комунікації ГУ  Нацполіції у Рівненській області, в радіоефір рівненської патрульної поліції близько 10:30 сьогодні надійшло повідомлення, що камери відеоспостереження «Безпечне місто» поблизу цементного заводу  зафіксували розшукуваний транспортний засіб. 

Крім того, у цей час патрульний поліцейський, який перебував поза службою, повідомив, що на одній із вулиць Здолбунова натрапив на іномарку, яку розшукують.

Поліцейські скоординували свої дії і на вулиці Фабричній районного центру заблокували автомобіль «Mazda» та зупинили його. У салоні перебували 37-ми, 33-х та 46-річні уродженці Республіки Грузія.

Слідчо-оперативна група також з’ясувала, що один із чоловіків видворений з території України на три роки, відтак його перебування є незаконним. 

Усі троє опір не чинили та вийшли із автомобіля. Поліцейські передали затриманих чоловіків хмельницьким колегам для проведення подальших слідчих дій та з’ясування усіх обставин.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також