На Рівненщині знайшли дрифтерів, які зіпсували футбольне поле

2012 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині знайшли дрифтерів, які зіпсували футбольне поле

Дрифтерів, які пошкодили футбольне поле у Колоденці під Рівним, знайшли і притягнули до відповідальності. Про це повідомили в ОТГ, до якого входить село. Дрифтували на авто місцевий житель та рівнянин, які, зі слів голови громади, пообіцяли відновити пошкоджене поле.

Двох водіїв, причетних до пошкодження футбольного поля у Колоденці, встановили поліцейські офіцери громад. Про це на своїй сторінці у Facebook 2-го вересня повідомив голова Корнинської ОТГ Роман Горбатюк-Василейко.

- Водіями виявилися мешканець Колоденки та Рівного. На обох хлопців склали по 2 адміністративні протоколи, а саме: за статтею 152, порушення правил благоустрою та статтею 173, дрібне хуліганство. Крім цього, винні власним коштом зобов'язалися відновити пошкоджене покриття футбольного поля, – написав голова ОТГ.

Інформацію Суспільному також підтвердили у пресслужбі Нацполіції області. Чи повнолітні вони, чи відповідатимуть за їхні вчинки батьки, а також про інші обставини інциденту пообіцяли повідомити згодом.

Максимальний розмір штрафу за порушення благоустрою – 1360 гривень. За дрібне хуліганство суд може покарати водіїв штрафом до 119 гривень, або ж громадськими роботами до 60 годин, чи виправними роботами до двох місяців.

Нагадаємо, водії, дрифтуючи двома авто, попсували футбольне в ніч з суботи на неділю, 30 серпня. Відео виклали в мережу. Тоді в ОТГ повідомили, що звернулись у поліцію і обіцяли визначити розмір збитків.

Читайте також: Дрифтери зіпсували футбольне поле

 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також