На Рівненщині з’являться ще п’ять центрів безпеки, щоб була допомога поруч

701 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині з’являться ще п’ять центрів безпеки, щоб була допомога поруч

Перспективу створення на Рівненщині ще 5-ти центрів безпеки обговорили начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль із головою ДСНС України Сергієм Круком, який у форматі онлайн долучився до наради із начальниками районних військових адміністрацій і територіальних громад.

- На сьогодні в області побудовано три сучасних Центри безпеки. Це приміщення, в яких зосереджені пожежне депо, екстренка і поліцейська станція. Це безпека, наближена до людини. Принцип «допомога поруч» є основним у нашій концепції безпекової політики громад області, - зазначив Віталій Коваль.

Голові Малинської тергромади передали ключі від аварійно-рятувального автомобіля. Транспортний засіб для ліквідації пожеж та дорожньо-транспортних пригод поїхав у село Яринівку. Основна мета – забезпечити ділянку автошляху національного значення Н-05, адже відстань до найближчих підрозділів ДСНС становить 33 км.

Крім того, голова ДСНС в Рівненській області Юрій Корецький вручив головам низки громад сертифікати на отримання пожежно-рятувального обладнання, адже безпека громадян – в пріоритеті. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також