На Рівненщину надійшла частина нових підручників для школярів

1000 0

Ми у соцмережах:

фото - сайт НУШ

Рівненщина вже отримала 80% підручників для учнів другого класу Нової української школи. Також надійшли усі підручники для п’ятого класу, 27% для шостого та 13% для 11 класу.

Нагадаємо, що міністерка освіти й науки України Лілія Гриневич під час брифінгу у Рівному зазначила, що усі підручники для учнів другого класу області повинні отримати до 15 серпня. Підручники для старших класів повинні надійти до початку нового навчального року. Тож цьогоріч школярі навчальний рік розпочинатимуть з підручниками.

Крім того, як повідомляє пресслужба управління освіти Рівненщини, цього року ще дві школи у Рівненській області стали учасниками Всеукраїнського експерименту «Електронний підручник». Минулоріч за новим електронними підручниками навчалися учні 1,5,10 класів Володимирецького районного колегіуму та Степанської загальноосвітньої школи. Цього навчального року до навчання за електронними підручниками планують долучити ще й школярів 1,5,10 класів школи №8 у Рівному та Радивилівського НВК № 2. Електронні підручники містять цифрові об’єкти, посилання, відео- та аудіофайли. Такі підручники є у вільному доступі, тож їх можна легко завантажити.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також