На Рівненській АЕС підключили до мережі четвертий енергоблок

705 0

Ми у соцмережах:

На Рівненській АЕС підключили до мережі четвертий енергоблок

Після завершення середнього планово-попереджувального ремонту підключено до мережі енергоблок №4 (ВВЕР-1000). Триває планове підвищення потужності блоку.

Енергоблок №4 перебував у ремонті з 6 вересня 2020 року, а вчора, 9 січня об 11.57, було відновлено його роботу. Ппід час планового ремонту виконано регламентні роботи, низка заходів з підвищення безпеки, а також унікальні роботи з впровадження технології Holtec International щодо поводження з відпрацьованим ядерним паливом, інформує сайт Рівненської АЕС.

Минулої доби на Рівненській АЕС у роботі перебували два енергоблоки із сумарним навантаженням 860 МВт. Зауважень до роботи основного устаткування діючих енергоблоків та персоналу немає.

На енергоблоці №3 (ВВЕР-1000) триває капітальний планово-попереджувальний ремонт. Усі роботи проводяться відповідно до графіка.

За минулу добу енергоблоками РАЕС вироблено 20,6 млн кВт год електроенергії. Порушень меж і умов безпечної експлуатації не було. Радіаційний, протипожежний та екологічний стан на РАЕС і прилеглій території не змінювався й перебуває у межах чинних норм. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також