На Рівненській АЕС проводять практику для студентів та учнів

900 0

Ми у соцмережах:

На Рівненській АЕС проводять практику для студентів та учнів

На Рівненській АЕС почалась ознайомча та виробнича практика для школярів і студентів.

Про це повідомляють на сайті АЕС. З грудня минулого року студенти Київського, Львівського, Одеського та Тернопільського вишів набувають практичних навичок і ознайомлюються з роботою на електростанції.

«Не вперше проходжу практику саме на Рівненській АЕС, переддипломну практику проходив у цеху радіаційної безпеки. Нині під час науково-дослідної практики інструктори НТЦ з підготовки оперативного персоналу цеху теплової автоматики та вимірювань електростанції діляться тонкощами та особливостями роботи», – розповідає студент другого курсу магістратури Львівської політехніки за спеціальністю «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» Олександр Якубський.

Допомагають студентам працівники хімічного цеху, служби охорони навколишнього середовища, цеху радіаційної безпеки, служби експлуатації будівель і споруд, цеху підготовки виробництва, цеху з ремонту тепломеханічного устаткування енергоремонтного підрозділу, навчально-тренувального центру (НТЦ) та цеху теплових та підземних комунікацій РАЕС.

Практиканти готуються в реальних виробничих умовах.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також