На Рівненській АЕС стартував конкурс на кращі пропозиції керівництву

590 0

Ми у соцмережах:

На Рівненській АЕС стартував конкурс на кращі пропозиції керівництву

Цей захід організовується на електростанції щорічно з метою заохочення до відкритого діалогу між персоналом та керівництвом.

У 2020 році для покращення та вдосконалення діяльності підприємства на розгляд керівництву було подано 69 різноманітних пропозицій. На конкурс відібрано 41 пропозицію, де при реєстрації були вказані персональні дані. Для визначення авторів кращих пропозицій працівникам 67 структурних підрозділів РАЕС пропонується пройти електронне опитування. Для проведення цього та в майбутньому інших різноманітних виробничих опитувань фахівцями Рівненської АЕС створено нову систему опитувань, яка наразі проходить дослідну експлуатацію.

Голосувати за кращі пропозиції можна до 3 лютого. Визначення результатів здійснить відповідна комісія під головуванням генерального директора РАЕС Павла Павлишина. На авторів кращих пропозицій очікують грошові винагороди.

У цілому, за історію напряму «Пропозиції керівництву» більша частка пропозицій впроваджується та активно функціонує, що сприяє вдосконаленню управлінських та виробничих процесів на підприємстві, повідомляє веб-сайт РАЕС. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також