На Рівненській АЕС працюють водії-професіонали

1774 0

Ми у соцмережах:

На Рівненській АЕС працюють водії-професіонали

На Рівненській АЕС відбувся традиційний конкурс професійної майстерності серед водіїв автотранспортних засобів. Цьогоріч за звання найкращого у професійній першості змагалися шість молодих працівників транспортного цеху (ТрЦ) електростанції.

Найкращого водія легкових автомобілів електростанції визначали традиційно у чотири етапи. Теоретична частина конкурсу відбулася у вигляді тестування з правил дорожнього руху, будови і технічної експлуатації автомобіля, що включало також знання з охорони праці та пожежної безпеки. Практична – передбачала технічне обслуговування автомобіля та фігурне водіння. Оцінювала й підсумовувала результати конкурсна комісія.

У підсумку перше місце виборов Владислав Верба (на знімку), другу сходинку посів Володимир Богатирьов, третю — Юрій Васьковець. Володар першого місця візьме участь у галузевому конкурсі профмайстерності, який відбудеться у жовтні на майданчику РАЕС.

Цьогорічний переможець працює на Рівненській АЕС понад 10 років та має другий клас водіння. Хлопець вже вдруге бере участь у конкурсі та вдруге здобуває перемогу.

За повідомленням прес-центру Рівненської АЕС


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також