На Рокитнівщині заборонили стихійну заготівлю ягід на трасі

1541 0

Ми у соцмережах:

фото - ілюстративне

Представники Рокитнівської селищної ради, податкової служби, територіального центру комплектування, держлісгоспу та поліції разом із місцевими заготівельниками ягід обговорювали на нараді можливість заготівлі дикоросів в умовах воєнного стану.

 

На нараді вирішили, що на Рокитнівщині цьогоріч однозначно діятиме ряд обмежень. Стихійна заготівля прямо на трасі (як це було у попередні роки) - заборонена. Держлісгосп визначить ділянки, з’їзди, на яких можна буде розміщувати пункт прийому ягід лише тим підприємцям, які мають усі відповідні дозволи та виписаний держлісгоспом квиток.

Щодо комендантської години - питання з перепустками можна буде вирішити на рівні територіального центру комплектування, для цього - попередньо звернутись у селищну раду.

- Усі розуміють, що заготівля дикоросів дає можливість заробляти людям і наповнювати місцевий бюджет. Тому,спільно маємо налагодити цю роботу: заготівельники - працювати легально і дотримуватися встановлених обмежень, а уповноважені особи та органи - чітко контролювати роботу усіх заготівельних пунктів, - повідомляє Рокитнівська селищна рада на своїй фейбук-сторінці.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також