На самбо у Рівному — до легендарного тренера

1481 0

Ми у соцмережах:

На самбо у Рівному — до легендарного тренера

Міська рада розпорядилася відкрити у ДЮСШ №5 Рівного відділення боротьби самбо. Таке рішення було ухвалено після об’єднання селища Квасилів та Рівне в одну громаду. Тепер рівненські діти матимуть змогу вчитися в школі одного з найкращих тренерів Миколи Коби.

Віта Кисільова, староста Квасилова:

— Наше селище завжди славилося цією секцією, адже тут виховали багатьох чемпіонів. Оскільки у ній займаються майже усі діти з Квасилова та трохи з Рівненського району, то чемпіонські традиції вирішили наблизити саме до рівненських дітей.

Олександр Третяк, міський голова Рівного:

— Зараз триває процес реорганізації та приєднання Квасилова до нашої громади. По-перше, нам потрібно прийняти на баланс усі ті заклади, які функціонують в селищі. Тому всіх тренерів ми прийняли на баланс нашої рівненської спортивної школи, а сама секція розширилася. Тепер тренувати дітей будуть і у Рівному, і в Квасилові.

Додамо, що у 2015 році президент України присвоїв Миколі Кобі звання «Заслужений працівник фізкультури й спорту України». Самбіст уже неодноразово підтверджував своє звання найкращого, виборюючи золото на чемпіонаті світу серед майстрів.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також