Біля школи на Сарненщині мітингують третій день поспіль проти дистанційного навчання (ВІДЕО)

1078 0

Ми у соцмережах:

Біля школи на Сарненщині мітингують третій день поспіль проти дистанційного навчання (ВІДЕО)

Батьки школярів обурені дистанційним навчанням, яке запровадили у школі через недостатню кількість вакцинованих вчителів. Останні, теж були присутні на протесті і підтримують батьків.

Десятки батьків з села Чабель, що на Сарненщині, декілька днів поспіль збираються біля стін місцевої школи. Вони проти, щоб їхні діти навчалися дистанційно, повідомляє Рівне 1.

У Чабельській школі навчається близько 240 учнів та працює 40 чоловік. Але до 80% вакцинованих ще далеко.

Батьки обурені, адже їхні діти, які ходять з 1 по 4 клас продовжують ходити до школи, а старші чомусь повинні сидіти дома. Хоча вчителі ті ж самі. 

Вчителі кажуть, що підтримують позицію батьків, адже далеко не усі учні забезпечені комп'ютерами та телефонами, особливо якщо сім'я багатодітна. Про це педагоги  розповіли на камеру, але коли знімальна група покинула село, попросили не давати їхній коментар, мовляв будуть проблеми від керівництва.

Втім, попри прохання батьків, учнів та вчителів, Міністерство охорони здоров'я затвердило повний перелік професій, які підлягають обов'язковій вакцинації. Серед них і вчителі.

Батьки з села Чабель переконані, що роблять усе по закону і будуть продовжувати вимагати, аби їхні діти навчалися в стінах рідної школи. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також