На Сарненщині двоє чоловіків обікрали магазин

773 0

Ми у соцмережах:

На Сарненщині двоє чоловіків обікрали магазин

У селі Висоцьк, що на Сарненщині, власник магазину заявив у поліцію про крадіжку спиртних напоїв і цигарок.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП Рівненської області. На місце події виїхала слідчо-оперативна група і встановила, встановила, що в ніч з 12 на 13 березня невідомі особи шляхом віджиму вікна проникли до приміщення торгового закладу, звідки викрали алкогольні напої та тютюнові вироби на загальну суму майже тисяча гривень.

Поліцейський офіцер Висоцької громади спільно з працівниками карного розшуку встановили, що до злочину може бути причетний 32-річний місцевий жительВін за попередньою змовою із 48-річним односельцем близько першої години ночі «навідався» до магазину, із якого вони вкрали два блоки цигарок, п’ять пляшок горілки, вино та пиво.

Після скоєного злочину пішли з краденим на місце роботи молодшого зловмисника. На застілля запросили ще трьох місцевих мешканців, спільно з якими і розпивали викрадене.

Відомо, що 32-річний зловмисник уже раніше потрапляв у поле зору поліцейських та був судимий за скоєння майнових злочинів, а відносно 48-річного нині триває досудове розслідування ще за двома фактами крадіжок.

Наразі їм планують повідомити про підозру.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також