На Сарненщині поліцейські затримали злодія, який крав з підприємства

12519 0

Ми у соцмережах:

На Сарненщині поліцейські затримали злодія, який крав з підприємства

Чоловік і раніше потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинені майнові злочини. Цього разу за крадіжку, скоєну в умовах воєнного часу, йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Повідомлення про викрадення бензопил із території сільськогосподарського підприємства у селі Зносичі Сарненського району надійшло до поліції другого квітня. Невідома особа вночі проникла у приміщення, пошкодивши вхідні двері.

Поліцейські офіцери Немовицької територіальної громади спільно із працівниками карного розшуку Сарненського РВ оперативно вийшли на слід зловмисника. Ним виявився 29-річний місцевий житель. Він зізнався, що «навідувався» на територію підприємства і раніше. Добровільно видав працівникам поліції викрадені бензопили, господарський інвентар, паливно-мастильні матеріали, цвяхи, тощо.

За фактом крадіжки, вчиненої у період воєнного стану, слідчі Сарненського районного відділу поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань . Встановлюється також причетність 29-річного зловмисника до вчинення інших аналогічних злочинів, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також