На Сарненщині п'яний чоловік влаштував стрілянину

1449 0

Ми у соцмережах:

На Сарненщині п'яний чоловік влаштував стрілянину

Повідомлення про те, що неподалік села Вири місцевий житель влаштував стрілянину, до поліції надійшло вчора, 31 січня.

Слідчо-оперативна група з’ясувала, що поблизу лісового масиву між водієм автомобіля «ВАЗ-2105», 42-річним мешканцем села Вири, виник конфлікт із двома молодими односельцями, 18-ти та 20 років. Керманич дістав із салону зброю і здійснив три постріли. Унаслідок стрілянини ніхто не постраждав.

Поліцейські виявили у водія ознаки алкогольного сп’яніння, що підтвердили результати освідування – 1,9 проміле. Окрім того, у нього вилучили мисливську гладкоствольну рушницю.

У ході досудового розслідування за фактом хуліганства, вчиненого із застосуванням вогнепальної зброї, слідчі Сарненського відділу поліції встановлюють усі обставини події. Зокрема, поліцейські перевіряють правомірність застосування зброї, за результатами чого прийматиметься рішення щодо анулювання у 42-річного чоловіка відповідного дозволу.

Вилучену мисливську гладкоствольну рушницю, 19 патронів до неї та 3 гільзи відправлено на проведення експертизи.

Поліцейські встановлюють причетність жителя села Вири до іншого кримінального правопорушення, яке мало місце цього ж дня. До поліції звернувся 31-річний житель села, що невідома особа здійснила постріли по його будинку, внаслідок чого пошкоджено вікно на даху.

Поліцейські проводять слідчі дії. З місця події вилучено одну гільзу. Тілесні ушкодження ніхто з мешканців не отримав.

За керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння на водія склали адміністративний протокол за статтею 130 КУпАП, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також