Судитимуть експоліцейського з Рівненщини, який продавав вилучені авто

749 0

Ми у соцмережах:

Судитимуть експоліцейського з Рівненщини, який продавав вилучені авто

Судитимуть екс-керівника структурного підрозділу ГУНП в Рівненській області, який незаконно заволодів транспортними засобами.

У 2019 році поліцейський Володимир Зінькевич неодноразово приїжджав у Сарненський ВП ГУНП та особисто визначав конкретні марки та моделі транспортних засобів, які були речовими доказами у кримінальних провадженнях. Згодом він організував їх вивезення з вказаного місця евакуаторами. За даними слідства, так правоохоронець заволодів 16 автомобілями, загальна вартість яких становить понад 1 млн грн.

Окрім цього, наприкінці 2019 року ексначальник відділення надав своїм підлеглим усну вказівку видати стороннім особам з території спецмайданчика автомобіль «Lexus», який транспортували у невідомому напрямку. Авто розібрали на запчастини, а кузов повернули на спеціальний майданчик, чим завдали власнику збитків на 864 тисяч грн.

Наразі перевіряється причетність інших працівників поліції до вчинення злочину.

Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також