На Сарненщині вилучено деревини на чверть мільйона гривень

697 0

Ми у соцмережах:

На Сарненщині вилучено деревини на чверть мільйона гривень

У Сарненському районі правоохоронці провели низку обшуків у лісництві, на пилорамі, а також у житлових та нежитлових приміщеннях фігурантів провадження, відкритого за фактами .незаконної порубки лісу, а також привласнення, розтрати або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинені за попередньою змовою групою осіб

Вилучено понад 50 метрів кубічних деревини без відповідних документів – 20 кубометрів «кругляка» і ще понад  30 м3 – обрізної дошки. За попередніми оцінками вартість вилученої деревини складає 250 тис грн. Цього матеріалу вистачило б для будівництва двох приватних будинків.
Крім того, вилучено автомобіль «ЗІЛ 131» з напівпричепом та маніпулятором, бензопили та інші знаряддя вчинення злочину.
Пресслужба Рівненської обласної прокуратури повідомляє:  лісничий залучив до злочинної діяльності місцевих жителів, які на ввіреній йому території лісництва вчиняли самовільні рубки, перевозили деревину на пилораму, де її фасували, а згодом і збували стороннім особам. На даний час призначені відповідні експертизи.

Досудове розслідування проводять слідчі третього слідчого відділу (з дислокацією у м. Рівному) ТУ ДБР, розташованого у місті Хмельницькому, за оперативного супроводу працівників управління стратегічних розслідувань в Рівненській області.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також