На Сарненщині вилучили понад півтонни бурштину та затримали скупника з Дубровиці

1662 0

Ми у соцмережах:

На Сарненщині вилучили понад півтонни бурштину та затримали скупника з Дубровиці

11 листопада у Сарненському районі проведено 14 обшуків у житлових, нежитлових приміщеннях, та в транспортних засобах фігурантів кримінального провадження за фактом придбання зберігання та переробки бурштину у значних розмірах, законність походження якого не підтверджується відповідними документами.

Під час слідчих дій виявлено та вилучено майже 62 кг виробів з бурштину, близько 455 кг каміння бурштину-сирцю різних фракцій та 3 верстати для обробки «сонячного каміння», а також 1 200 літрів спиртосуміші та ємності для її зберігання.
33-річного жителя Дубровиці, який, за попередньою інформацією, займався скупкою бурштину, затримано, повідомила речниця Рівненської облсної прокуратури Оксана Жужельська. 

Обшуки проведені спільно зі слідчими з Сарненського райвідділу поліції та за оперативного супроводу працівників управління стратегічних розслідувань в Рівненській області ДСР НП України.
На даний час тривають першочергові слідчі , вирішується питання щодо накладення арешту на вилучене в ході обшуків майно. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також