На Сарненщині затримали найбільше п`яних водіїв

1496 0

Ми у соцмережах:

На Сарненщині затримали найбільше п`яних водіїв

У трійку лідерів також потрапили водії з Рокитнівщини та Здолбунівщині.

За півроку поліцейські склали 1762 адмінпротоколів на нетверезих водіїв. Тих не не зупиняють ні штрафи, ні позбавлення права керування, ні небезпека, на яку вони наражають інших учасників дорожнього руху.

За шість місяців поточного року на території області було складено 961 адміністративний протокол за статтею 130 КУпАП.  801 аналогічне правопорушення зафіксували на території обслуговування патрульні поліцейські УПП області.

У трійці «лідерів» Сарненський район — 88 нетверезих водіїв, Рокитнівщина та Здолбунівщина — 75 і 70 відповідно. Ще у дев’яти районах області складено в середньому по 59 адміністративних протоколів за статтею 130 КУпАП. Найменше п’яних водіїв виявлено на Демидівщині — 19.

Суди покарали 287 водіїв. Ще 476 адмінматеріалів перебуває на розгляді, найбільше — у Гощанському та Вараському судах — 45 і 33 відповідно.

- За півроку на території Рівненської області зареєстровано 64 дорожньо-транспортних пригоди саме через перебування водія у нетверезому стані, 20 із яких скоєно в обласному центрі. Постраждали десятеро осіб, одна людина — загинула, - повідомляють у відділі комунікації поліції Рівненської області

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також