На сесію Рівненської обласної ради винесено 49 питань

1280 0

Ми у соцмережах:

На сесію Рівненської обласної ради винесено 49 питань

Перелік питань, які депутати планують розглянути 12 серпня, сьогодні затвердили на засіданні президії обласної ради.

Першими в порядку денному поставили два проєкти рішення Про звернення Рівненської обласної ради щодо діяльності УПЦ (МП). Окрім проєкту, який підготував голова ради Сергій Кондрачук, члени президії внесли в порядок денний і проєкт рішення за авторства п’яти фракцій: «Слуга народу», «За майбутнє», «Батьківщина», «Сила і Честь» та фракція ВО «Свобода».

 

Одиннадцять питань порядку денного стосуватимуться перейменування обласних комунальних закладів, а саме навчально-реабілітаційних центрів та спеціальних шкіл, - на виконання Закону України «Про повну загальну середню освіту».

Також депутати визначатимуться в кількох кадрових питаннях: обиратимуть директорів Острозького психоневрологічного інтернату та Рівненського обласного центру національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді.

 

Визначатимуться депутати і щодо надання згоди на будівництво Льодової арени, яку планується зводити в рамках будівництва спорткомплексу на вулиці Макарова у Рівному (обласна дитячо-юнацька спортивна школа).

 

 

Є в порядку денному питання щодо припиненні і щодо надання в користуванні низки мисливських угідь.

Голосуватимуть на сесії і щодо кандидатури на присудження премії Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування.

 

До порядку денного сесії президія також внесла проєкти рішення «Про дострокове припинення повноважень та звільнення з посади голови Рівненської обласної ради Кондрачука Сергія Юрійовича», «Про обрання голови Рівненської обласної ради восьмого скликання» та «Про голову постійної комісії Рівненської обласної ради восьмого скликання з питань бюджету, фінансів та податків».

 

Нагадаємо, пленарне засідання 13-ї сесії Рівненської обласної ради восьмого скликання відбудеться 12 серпня об 11.00 за адресою: майдан Просвіти, 2.

Пресслужба обласної ради нагадує: у випадку сповіщення про повітряну тривогу засідання буде призупинено, а депутати зможуть продовжити роботу в залі через 15 хвилин після її завершення. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також