На школи гроші прийшли

1633 0

Ми у соцмережах:

На школи гроші прийшли

Черговий транш на суму 8,6 мільйона гривень нещодавно надішов зі Стабілізаційного фонду на Рівненщину на завершення будівництва перших черг шкіл в с. Тинне Сарненського району та с. Шпанів Рівненського району.

Нагадаємо, що школу в Тинному мали відкрити ще 1 листопада, однак, як розповів представник генерального підрядника Олег Жошко, будівельні роботи, які активно велися упродовж літа, з кінця вересня довелося заморозити — через лист головного управління з питань будівництва та архітектури Рівненської облдержадміністрації, в якому йшлося про призупинення фінансування об’єкта. Тим часом деякі депутати обласної ради, які особисто відвідали будмайданчик у Тинному, засумнівалися в якості виконаних робіт. — Нам не зовсім зрозуміла почерговість будівництва: навіщо класти плитку, штукатурити стіни, вкладати дерев’яну підлогу, якщо в будівлі не встановлено опалення і не завершено покрівлю. І тим паче незрозуміло, для чого сьогодні викладати бруківку перед входом у будівлю, де ще не завершено ні внутрішні, ні зовнішні роботи, — сказав депутат обласної ради Анатолій Дем’янчук. Втім, депутати сподіваються, що будівництво не зупинятиметься і вже незабаром, нехай і з запізненням, але добудують перші черги нових шкіл в Тинному та у Шпанові.

Довідка РВ Як повідомила директор загальноосвітньої школи с.Тинне Сарненського району Любов Шутько, в селі навчається 867 дітей. Навчання ведеться у дві зміни. Школярі середньої та старшої ланки навчаються в приміщенні старої школи та музею. Молодші класи — в приміщенні дитсадка. Будівля нової школи розрахована на 1100 учнів. Завершення першої черги об’єкта дасть змогу перейти на навчання в одну зміну і відновити роботу сільського музею.

Денис БУЛГАК, за матеріалами прес-служби облради.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також