На стадіоні у Рівному будують «скляні» офіси та котельню (ВІДЕО)

1945 0

Ми у соцмережах:

На стадіоні у Рівному будують «скляні» офіси та котельню (ВІДЕО)

Розповіли про роботи, які уже виконали на стадіоні «Авангард».

 Загалом у цьому році на реконструкцію стадіону було витрачено 50 мільйонів гривень, уточнює керівник будівельної фірми Юрій Фалко для телебачення «Вереса». Досі будівельники мають великі фінансові заборгованості перед постачальниками. Адже держава під час війни не фінансує жодні капітальні будівництва.

На західній трибуні потрібно завершити гідроізоляцію та довстановлювати стільці для глядачів. Тоді можна буде проводити матчі з глядачами. Загалом там може розміститися 2 200 глядачів.

Східна трибуна, за словами Фалка, готова на 85%:

- У підтрибунних приміщеннях там залишилися невеликі опоряджувальні роботи по буфетах і туалетах на третьому ярусі. У готелі треба завершити фарбувальні роботи. Офіси для бізнесу вже готові на 95%. Вони дуже круті, там все скляне. Думаю, колись орендарі будуть в захваті від офісів, які є на стадіоні.

У 1991 році стадіон «Авангард» був повністю відключений від системи опалення. Зараз будівельники біля стадіону звели каркас 4-мегаватної котельні. Але щоб завершити роботи, треба п’ять мільйонів гривень, яких немає.

- Ми знайшли альтернативний вихід. Була встановлена модульна котельня. Спробуємо її під’єднати до усіх мереж. Приміщення самого стадіону буде підігріватися за рахунок електроенергії, - говорить Фалко.

Є в «Авангарда» й дизель-генератор потужністю 500 кіловат. Він забезпечує функціонування стадіону в разі відключення електроенергії.

Стару трибуну будівельники досі не демонтували, бо це адміністративне приміщення, в якому працює 20 працівників.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також