На свято - з подарунками: Богдан Гапяк і Мар’ян Года презентували рівненським школам баскетбольні й футбольні м’ячі

975 0

Ми у соцмережах:

На свято - з подарунками: Богдан Гапяк і Мар’ян Года презентували рівненським школам баскетбольні й футбольні м’ячі

Епідемія COVID-19 безумовно вплинула на переоцінку цінностей в суспільстві. Боротьба з хворобою продемонструвала важливість зміцнення імунітету та здорового способу життя, який потрібно формувати з дитинства. Такої думки притримуються і відомі рівненські підприємці та меценати Мар’ян Года й Богдан Гапяк Саме тому, у День знань, вони привітали колективи десяти загальноосвітніх шкіл міста з початком навчального року і вручили подарунки – футбольні та баскетбольні м’ячі.

Подарунок обирали, керуючись одним бажанням – зробити дітям приємне а також заохотити їх до занять фізичною культурою.

Мар’ян Года, як палкий футбольний вболівальник та один із основних бенефіціаріїв народного клубу «Верес» презентував у ЗОШ №№ 2, 3, 6, 27, Гуманітарну гімназію та Колегіум  футбольні м’ячі. Сьогодні зранку подарунки надійшли до адресатів. А сам меценат спільно із футболістами Рівненського «Вереса» Юрієм Соломкою і Ігорем Солдатом особисто завітав на святкову лінійку до третьої школи. Кращим спортсменам школи вручили брендові футбольні м'ячі, які використовують для тренувань гравці Прем’єр-ліги.

- Це добра і корисна заміна гаджетам, сподіваюся, що вони стануть вам у нагоді і дадуть можливість досягати ще вищих спортивних вершин, – зазначив Мар’ян Года. – Із задоволенням підтримую активну молодь і особливо у підшефній третій школі.

Школярі подякували за подарунки. Чи не найбільше м’ячам радів учень 10-а класу Борис Левчук, гравець юнацького складу «Вереса». Він запевнив, що докладе максимум зусиль, аби використати на повну такий корисний дарунок і показати супер-результат.

Слова вдячності шефу школи висловила й директорка Ольга Тимощук. Вона розповіла, що Мар’ян Года щороку допомагає фінансово з ремонтом навчального закладу, а також постійно підтримує і футбольну, і баскетбольну команди школи.

А ось учні з 13-ї, 22-ї, 25-ї та 28-ї шкіл тепер мають нові баскетбольні м’ячі з автографом зірки українського баскетболу, рівнянина Сергія Ліщука.

Вихованці ж двадцять другої школи, змогли поспілкуватися з відомим рівненським баскетболістом Віктором Герасимчуком, який разом з Богданом Гапяком завітав до цього навчального закладу, аби особисто привітати школярів та подарувати м’ячі.

Міський депутат побажав усім дітям міцного здоров’я, щасливого та активного дитинства.

Усі ми родом з дитинства – зазначив Богдан Гапяк. Тому знаємо, наскільки важлива для діток атмосфера свята. На жаль, цьогоріч вона дещо зіпсована пандемією та карантином, тому лінійка не була настільки тривалою і масовою як завжди. Попри це, школярі безумовно запам’ятають цей день знань. Особливо першокласники, для яких уперше в житті пролунав шкільний дзвінок. Можливо через багато років хтось із них принесе славу рівненському спорту, як це робив свого часу капітан збірної України з баскетболу, рівнянин Сергій Ліщук.

До слова, ідея з такими спортивними подарунками народилася спонтанно. Обидва меценати знанні тим, що опікуються не тільки соціальними питаннями, а й всіляко допомагають у просуванні і розвитку спорту у Рівному. Реалізували цей проєкт власними силами, не витративши ні копійки бюджетних коштів. На м’ячах немає й натяку чи якихось написів на кшталт того, за чий кошт їх було придбано. Головна мета – заохотити дітей до рухливих ігор, аби вони отримували задоволення від спорту, а разом з тим, фізично загартовувалися та зміцнювали імунітет.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також