На території маєтку Медведчука знайшли «золотий» вагон

1542 0

Ми у соцмережах:

На території маєтку Медведчука знайшли «золотий» вагон

На території палацу Віктора Медведчука у Пущі-Водиці журналісти виявили «золотий» вагон.

Як повідомляє «Слідство.Інфо», він був накритий зеленою маскувальною сіткою і за розмірами нагадував теплицю або оранжерею. 

За даними розслідувачів, цей вагон Медведчуку подарувала дружина Оксана Марченко на останній день народження, 7 серпня 2021 року. Задля нього на території маєтку побудували спеціальний перон і навіть привезли залізничні рейки.

Станцію назвали «Дальняя». 

Вагон оздоблений позолотою, оксамитовими диванами і стільцями, а також розкішним деревом. 

Журналісти побачили всередині лампу від французького бренду Bronze D’Art Français, яка зроблена із зеленого мармуру, а оздоблення виконано із чистого золота. Ця лампа коштує більше 100 тисяч гривень.

Також на барній стійці стояли склянки з позолоченими гербами Російської Федерації. Такі склянки виробляє російський «Кубачинський комбінат», вони коштують по 5 тисяч гривень за штуку.

Також у вагоні стояла кавомашина люксового італійського бренду Elektra. Базова модель такого типу кавоварки коштує від 220 тисяч гривень. Однак цю модель, ймовірно, робили спеціально на замовлення Медведчуків — вона оздоблена бронзовими малюнками та іншими елементами декору. Тому реальна вартість кавомашини може бути набагато більшою.

У глибині вагона є позолочений «самовар» (титан) і туалет, який теж, схоже, оздоблений позолоченими деталями.

На вагоні написано Pullman, проте журналісти з’ясували, що це не справжній лакшері-виріб відповідної компанії, а майже ідентична копія.

- Спочатку ми подумали, що родина Медведчуків замовила цей вагон у компанії «Pullman» і перевірили ціну на нього — люксові вагони під замовлення коштують до $2,5 мільйонів доларів. Пізніше ми дізналися: вагон був зроблений руками сотні українських майстрів, дизайнери просто «позичили» ескізи у люксової марки Pullman, – зазначає «Слідство».

Більше дивіться у відео:


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також