На цвинтарі - потоп

2303 0

Ми у соцмережах:

На цвинтарі - потоп

Могили, які затопило на кладовищі «Нове» в Рівному, підсипатимуть землею.

На кладовищі вже другий день працюють представники ритуальної служби. Їм підвезли землю, якою вони підсипають могили, повідомляє Радіо Трек..

Рівняни виклали в соціальних мережах фото, на яких видно, як один з секторів кладовища затопило. І така ситуація повторюється з року в рік, особливо навесні. 

- Справді, є така проблема. Після поховання могили просідають, особливо, якщо мова йде про зимові поховання. Нині ми цю проблему вирішуємо, завезли ґрунт і підсипаємо всі ті могили. Щоб ви розуміли, таке буває і тоді, коли ідуть тривалі дощі влітку. А зимові поховання ще сильніше просідають, - пояснює директор .комунального підприємства «Спецкомбінат-ритуальна служба» Микола Володько:

Микола Володько запевнив, що роботи проводять за кошт спецкомбінату. Тут планують завершити все до поминальної неділі, яка цього року припадає на 15 квітня. Саме через проблему підтоплень та просідання могил в ритуальній службі часто радять рівнянам, чиї рідні поховані на кладовищі «Нове», не встановлювати пам’ятники відразу після поховання.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також