На Україну чекають великі випробування та зневіра – Арестович

1700 0

Ми у соцмережах:

На Україну чекають великі випробування та зневіра – Арестович

Надходження військової допомоги Заходу для України затримується.

 В той же час Росія змогла мобілізувати резерви, розповів у ефірі всеукраїнських телеканалів радник Офісу президента Олексій Арестович:

- Росія змогла швидко наростити втрачений наступальний потенціал. В той же час ленд-ліз ще не задіяв у повному обсязі. Тому російська армія має певні успіхи. Бізнес у Європі жаліється від того, що не може торгувати з Росією, а країни Азії не поспішають засуджувати їхню агресію. У цей момент Україні від Заходу потрібна консолідація зусиль, до якої європейці виявилися повністю неготовими.

З одного боку, українцям пропонують зняти вишиванку та помити підлогу Кремля, а з іншого - пройшла друга конференція міністрів оборони. Зараз уже 47 країн підтримують Україну, 20 країн безпосередньо надають військову допомогу. Іншими словами, не все так погано. Проблема лише у темпі постачання цієї допомоги. Кажу відверто, що українці мають підготуватися до того, що темпи ленд-лізу відверто не встигають. Зараз росіяни випереджають нас у гонці озброєння. За місяць-півтора ворог зможе підготувати до 30 батальйонно-тактичних груп, а це третина від того, що заходило в Україну на початку війни. Тому в найближчий місяць на Україну чекають великі неприємності. На фронті буде дуже важко. Однак з часом із Заходу надійде зброя. Тоді уже ми почнемо вирівнювати ситуацію. Це станеться десь у середині липня. У цей складний місяць українцям буде дуже морально важко. Буде багато депресії та панічних атак, а ще зради і звинувачень один одного. Як би там не було, але ми все одно переможемо.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також