На Усті у Рівному затримали браконьєра

1158 0

Ми у соцмережах:

На Усті у Рівному затримали браконьєра

Він ловив рибу сіткою.

Рівненський рибоохоронний патруль спільно з патрульною поліцією 5 липня на річці Устя, поблизу вулиці Басівкутської, виявили чоловіка, який рибалив  з використанням промислового знаряддя лову – сітки, без дозволу на спецвикористання.

Завдати збитків рибним запасам рівнянин не встиг, проте такі дії класифікуються, як грубе порушення Правил рибальства, відповідальність за яке передбачено ч.4 ст. 85 КУпАП.

За це передбачено штраф: на громадня  -  від двадцяти до сорока неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією знарядь і засобів вчинення правопорушення, які є приватною власністю порушника, та незаконно добутих водних живих ресурсів чи без такої, а на посадових осіб - від тридцяти до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією знарядь і засобів вчинення правопорушення, які є приватною власністю порушника, та незаконно добутих водних живих ресурсів чи без такої.

Рівненський рибоохоронний патруль закликає охочих рибалити дотримуватись встановлених Правил рибальства та використовувати лише дозволені знаряддя лову! 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також