На виборах у Рівному виграє кандидат від «Слуги народу» - дані екзит-полу

9425 1

Ми у соцмережах:

Олександр Ковальчук. Фото - з його сторінки у Facebook

На замовлення телеканалу «Ритм» у Рівному проводили ексзит-пол, результати якого оприлюднили на сайті телеканалу після закриття виборчих дільниць.

Відповідно до даних, які опублікував «Ритм», рівняни обрали народним депутатом від Рівного висуванця політичної партії «Слуга народу» Олександра Ковальчука. За нього, відповідно до екзит-полу, проголосували 31,02% рівнян, які прийшли на виборчі дільниці.

Олег Осуховський, чинний нардеп та висуванець від «Свободи», набирає 15,3% голосів, екс-голова ОДА та самовисуванець Олексій Муляренко – 9,17%.

У самовисуванця Миколи Блящина, відповідно до екзит-полу, 8,8% голосів, у «батьківщинівця» Олександра Курсика – 8,5%, у самовисуванця Святослава Євтушенка – 6,7%, у Романа Коваля (самосування) – 5,5%, у Михайла Кириллова (самовисування) – 2,9%.

У Романа Маркова ( «Сила і честь»), Миколи Ніколайчука (Опозиційна платформа – За життя) та Романа Стасюка (Радикальна партія) – по 2,5%, у самовисуванця Романа Алексійчука – 1,6%, у Руслана Левчика («Разом сила») – 0,9%, у Людмили Коршунової («Опозиційний блок») – 0,7%.

1,6% бюлетенів, за даними екзит-полу, будуть недійними.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також