На відпочинок у Чорногорію – без жодних обмежень

570 0

Ми у соцмережах:

На відпочинок у Чорногорію – без жодних обмежень

Чорногорія скасувала для туристів з України усі обмеження, в тому числі ПЛР-тест

Чорногорія скасує усі обмеження на в'їзд туристів з України, в тому числі обов'язковий ПЛР-тест на наявність коронавірусу. Щоправда, дату ще не названо.

У туристичному сезоні 2021 року його пред'являти буде не потрібно, повідомив міністр фінансів Чорногорії Мілойко Спаіч у Twitter.

"З радістю повідомляємо вам, що для відвідування Чорногорії в туристичний сезон - 2021 для громадян України, Республіки Білорусь, РФ і Північної Македонії будуть зняті усі обмежувальні заходи, в тому числі ПЛР-тестування", - написав міністр.

Але він не уточнив, коли саме почнуть діяти нові правили для туристів.

Із 17 квітня на більшості території Чорногорії пом’якшено обмежувальні заходи. Дію комендантської години скорочено, вона починається з 00.00, замість 22.00, і діє до 5.00.

Продовжено роботу закладів харчування,  які тепер відкриті з 7.00 до 23.00 (замість 21.00). Дозволено приймати відвідувачів у приміщенні.

Торговельні центри та ринки працюють на годину довше, з 7.00 до 22.00. Дозволено роботу невеличких магазинів і кіосків. Відкрили свої двері спортивні зали і фітнес-центри.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також