На виїзді з Рівного буде «зебра» за 870 тисяч

1250 0

Ми у соцмережах:

На виїзді з Рівного буде «зебра» за 870 тисяч

Хочеш жити — швидше перебігай, це давно засвоїли мешканці будинків, що розташовані неподалік Сарненського кільця на вулиці Захисників Маріуполя (колишня Костромська). Адже найближчий перехід звідти задалеко. Тепер «зебра» буде поруч.

Роботи запланували розпочати уже цього тижня. Фінансуватиме не лише місто. З міського бюджету виділять 420 тисяч гривень, а решту 450 тис. грн готова докласти корпорація, чий супермаркет знаходиться неподалік.

Було дуже багато звернень від місцевих жителів як до місцевої влади, так і до нас, — каже районний керуючий ТОВ «АТБ-Маркет» Володимир Кусік.

Руслан Гудима, директор міського департаменту інфраструктури і благоустрою:

— На цьому місці виникало чимало аварійних ситуацій, тож пішохідний перехід тут справді дуже потрібен. Підрядник місцевий, уже приступив до роботи. Очікуємо, що все буде завершено орієнтовно за місяць, максимум півтора.

Віктор Шакирзян, секретар міської ради Рівного:

— Буде і паркан, і тактильна плитка, і острівець безпеки, освітлення — все, щоб було зручно людям. Загальна вартість проєкту становить 870 тисяч гривень. Бізнес у співпраці зацікавлений, а місто заощадить свої кошти.

Олена РАКС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також