На водія-втікача «Mazda» острозькі поліцейські склали адмінпротокол

572 0

Ми у соцмережах:

На водія-втікача «Mazda» острозькі поліцейські склали адмінпротокол

Нагадаємо, п’ятого червня на автодорозі «Городище-Рівне-Староконстянтинів» водій автомобіля «Mazda», здійснюючи маневр обгону, створив аварійну ситуацію, внаслідок чого автомобіль «Volkswagen Golf» зіткнувся із автомобілем «Skoda Octavia». Кермувальник із місця події втік.

Поліцейські восьмого червня встановили причетний до правопорушення транспортний засіб та його власника. Втім, останній повідомив, що автівку дав у тимчасове користування знайомому та запевнив правоохоронців, що той самостійно з’явиться у відділ поліції.

Житель Рівного, 30-річний водій, цього ж дня сам з’явився до поліції і пояснив, що не побачив автопригоду, тож поїхав далі.

На чоловіка поліцейські склали адміністративний протокол за частиною 5 статті 122 КУпАП (створення аварійної обстановки). Санкція статті передбачає або штраф в розмірі 1445 гривень, або позбавлення права керування транспортними засобами від шести місяців до одного року.

Крім того, на водія автомобіля «Volkswagen», який не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався із керуванням та допустив зіткнення з іншим транспортним засобом, було складено адміністративний протокол за порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Читайте більше: Поблизу Острога водій легковика спричинив потрійну ДТП і втік з місцяпригоди (ВІДЕО)


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також