На Волині поліцейські викрили сутенерку з Рівненщини, яка у готелях влаштовувала зустрічі повій з клієнтами

1268 0

Ми у соцмережах:

На Волині поліцейські викрили сутенерку з Рівненщини, яка у готелях влаштовувала зустрічі повій з клієнтами

Жінка налагодила схему організації проституції і отримувала від цього прибуток.

Майже пів року працівники відділу боротьби зі злочинами пов’язаними із торгівлею людьми збирали доказову базу проти зловмисниці. Уже встановлено, що 24-річна мешканка Рівненської області причетна до неодноразового забезпечення займання проституцією жінками на території Волинської та Рівненської областей. Вона організовувала зустрічі жінок із потенційними клієнтами у приміщеннях місцевих готелів, за це отримувала немалі кошти.

Відомо також, що одна із дівчат, яка була втягнена у заняття проституцією, є неповнолітньою.

У фігурантки справи поліцейські провели три санкціоновані обшуки, два з яких за місцем проживання, один – в автомобілі, що використовувався для осіб, які надавали оплатні сексуальні послуги. Вилучено пневматичну зброю, мобільні телефони, банківські картки та гроші, отримані від незаконної діяльності.

Зловмисниці оголошено про підозру у вчинені декількох кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2, ч. 3 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання підозрюваній запобіжного заходу, повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також