На Волині загинув боєць ТрО: за розслідування взялися правоохоронці та військові

2181 0

Ми у соцмережах:

На Волині загинув боєць ТрО: за розслідування взялися правоохоронці та військові

Уранці 25 лютого на Волині під час виконання бойового завдання загинув боєць Територіальної оборони. Причини та обставини трагедії зараз встановлює слідство.

Цю трагічну звістку в коментарі 24 Каналу підтвердив пресофіцер 100-ї бригади Територіальної оборони Сергій Хомінський. Воїн загинув під час виконання завдання.

Сергій Хомінський не уточнив деталей трагедії, через яку загинув боєць окремого підрозділу 100-ї бригади ТРО, однак відзначив, що зараз триває слідство, яке проводять правоохоронці та військові.

- На світанку, 25 лютого,  виконуючи бойове завдання загинув військовослужбовець одного з окремих батальйонів Волинської бригади територіальної оборони. Слідство ведуть правоохоронні органи, також проводиться службове розслідування відповідними підрозділами бригади, – повідомив Хомінський.

Водночас мережею вже шириться інформація про те, що уранці 25 лютого на Волині нібито відбулася перестрілка на кордоні з Білоруссю, унаслідок чого й міг загинути воїн. Пресофіцер 100-ї бригади Тероборони закликав людей не поширювати фейки та довіряти тільки офіційній інформації. 

До слова, білоруські пропагандисти опублікували спростування новини про перестрілку на кордоні, заявивши, що жодних подібних інцидентів не було.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також