На Волині затримали сутенера - шантажиста з Рівного

941 0

Ми у соцмережах:

На Волині затримали сутенера - шантажиста з Рівного

Щоб втягнути жінок у проституцію , 45-річний чоловік з Рівного вдавався до шантажу і погроз. Згодом тримав їх під охороною і публікував інформацію в мережі інтернет, де пропонував інтимні послуги за гроші.

Співробітники управління міграційної поліції ГУНП у Волинській області спільно зі слідчими Луцького РУП, за інформаційно-аналітичної підтримки відділу кримінального аналізу та за процесуального керівництва Луцької окружної прокуратури задокументували незаконну діяльність 45-річного зловмисника. За фактом сутенерства, тобто забезпеченні зайняття проституцією іншою особою, вчиненими повторно, слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань .

Слідчі оголосили йому про підозру за ч.1,2 статті 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до семи років. Триває досудове слідство, повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також