На вулиці Фабричній сьогодні було свято

2045 0

Ми у соцмережах:

На вулиці Фабричній сьогодні було свято

Сотні рівнян прийшли на масові гуляння поблизу фабрики нетканних матеріалів. Свято вулиці Фабричної відзначають вже декілька років поспіль. Для мешканців та гостей міста організували ярмарок та святкову концертну програму.

На святі місцеві виробники продають сири, солодощі, мацик, мед, різноманітні напої. Можна придбати запечені та смажені овочі, шашлики, повідомляє Рівне 1.

Можна було помилуватись і придбати глиняні вироби, різноманітні сувеніри, книжки. Для дітей працювали атракціони, дитячі гірки, батути.

Збираються люди з різних районів нашого міста. Дехто влаштовує пікнік, для зручності гостей свята, на території навколо, організатори розмістили солом'яні тюки.  Триває і концертна програма. Виступають співочі колективи, проводяться конкурси, діток катають на конях. Усі бажаючі можуть навчитися стріляти з лука.

За дотриманням порядку стежили правоохоронці. До слова, частина вулиці Фабричної була закрита для проїзду автомобілів (від центру первинної медико-санітарної допомоги "Північний" до фабрики нетканних матеріалів).

Місцеві рятувальники також не залишились осторонь та прийняли участь в запланованих заходах. Зокрема, співробітники Рівненського районного управління ГУ ДСНС України у Рівненській області під час чергування провели роз’яснювальну роботу з населення щодо дотримання правил пожежної безпеки у побуті, при виявленні вибухонебезпечних предметів, відпочинку на водоймах та лісових масивах. Після проведення бесід рятувальники вручили рівнянам тематичні листівки та пам’ятки з правилами для безпечної життєдіяльності у літній період.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також