На вулиці Рівного вийшов старий тролейбус, який виглядає як новий

1465 0

Ми у соцмережах:

На вулиці Рівного вийшов старий тролейбус, який виглядає як новий

Сьогодні, 1 квітня, на вулиці Рівного вийшов черговий тролейбус. І це не жарт.

Хоч тролейбус і старий, але після ремонту його не впізнати, - повідомляє Рівне Експрес.

Напередодні в КП "Рівнеелектроавтотранс" побувала депутатка міськради Катерина Марчук, до речі, дружина нового начальника КАТП-1728 Сергія Марчука. Депутатка, оглянувши відремонтований тролейбус, із захопленням, емоційно написала у Фейсбуці:

“У рівненських майстрів золоті руки. У цьому сьогодні переконалася особисто! Як вважаєте, чи можна із груди металобрухту зробити новенький громадський транспорт? Скажете - ні... А я скажу, що для наших транспортників нічого неможливого немає! За майже два місяці наполегливої роботи вони зуміли вдихнути нове життя у старенький тролейбус. Що з цього вийшло? Чесно, я не повірила своїм очам... Впевнена, ваше здивування буде не менш приємним, ніж моє. Але це ще не все... Адже, наразі, майстри чаклують над ще одним тролейбусом.”

Як повідомляє "Рівнеелектроавтотранс", тролейбус №144, який сьогодні вийшов на лінію, мав граничний пробіг - 90 тис. км. В тролейбусі замінили зовнішню обшивку кузова оцинкованою жестю, замінили обшивку спинок та сидінь, засклили двері та вікно. Замінили внутрішні обшивки стелі та боків салону, підлогу замінено водостійкою фанерою та покрито спеціальним ізоляційним покриттям. В салоні тролейбуса встановлено нові поручні. Також на тролейбусі було замінено на нові передні шини та замінено колісні диски, встановлено новий компресор та карданний вал, замінено амортизатори підвіски, замінено на нові склоочисники, встановлено нові плафони освітлення салону, фари, елементи зовнішнього освітлення та нові акумуляторні батареї. Були виконані роботи по заміні задніх гальмівних камер енергоакумуляторів, замінено регулятори положення кузова. На тролейбусі були виконані роботи по ремонту каркасу кузова, ремонт механічного, електричного та пневматичного обладнання згідно технологічних карт проведення ремонту. Після виконання робіт тролейбус був пофарбований якісною автомобільною фарбою.

І не дивно, що після всього зробленого і заміненого, тролейбус виглядає як новий. У яку суму обійшовся ремонт старого тролейбуса, не повідомляють.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також