На яке взуття не варто витрачати гроші

987 0

Ми у соцмережах:

На яке взуття не варто витрачати гроші

Зручне і правильно підібране і зручне взуття дозволить не відчувати втоми в ногах протягом дня.

 

Як зрозуміти, що взуття купувати не варто:

Трохи тиснуть туфлі. Не варто думати, що ви їх розносите і шкіра стане м'якшою: так відбувається далеко не завжди. Якщо пара взуття "ваша", то вам в ній комфортно відразу.

Є й протилежний випадок - коли взуття трохи завелике. Хоча, наприклад, туфлі на пів розміру (або навіть на розмір) більше дозволяють ногам не втомитися протягом якогось тривалого святкування. Але в житті таке рішення виглядає все ж не зовсім практично.

 До речі, герцогиня Меган Маркл, дружина британського принца Гаррі, як і багато інших знаменитостей. завжди одягає туфлі на підборах на один-два розміри більші.

 А щоб вони не зісковзнули з ноги, носок потрібно набити достатньо м’яким матеріалом, наприклад, ватою. Таким чином, нога не буде бовтатися і водночас не натиратиме ногу задником туфельки.

Занадто дешеві туфлі хорошими бути не можуть. Це означає, що у виробництві було використано неякісні матеріали. Як наслідок - проблеми зі шкірою ніг і неприємний запах, що відлякує людей.

Також не варто купувати взуття тільки тому, що вам дуже сподобалася модель. Потрібно виходити з того, що необхідно буде з чимось комбінувати пару, інакше вона простоїть без діла.

Крім іншого, потрібно розуміти, що "модні" й "актуальні" моделі коштуватимуть набагато дорожче, ніж "старі", але подібні моделі.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також