На яких пальцях потрібно носити каблучки

2203 0

Ми у соцмережах:

На яких пальцях потрібно носити каблучки

Серед хвороб, які лікарі успішно лікують за допомогою акупунктурного впливу, — гостра закупорка судин, невралгія трійчастого нерва, стоматологічні захворювання, гикавка, лишай, туберкульозний ларингіт, головний біль, обмеження рухів лопатки і руки, ангіна, обмороження, гіпергідроз, бронхіальна астма та ін.

А каблучки, які ми носимо на пальцях, можуть як спровокувати будь-яке з цих захворювань, так і допомогти їх вилікувати.

Обручки недаремно носять на безіменному пальці. Він відповідає за сексуальне здоров'я, і обручка може підтримувати ваше сексуальне бажання впродовж усього життя. Щоправда, не рекомендується носити каблучку, яка стала вам малою — вона, навпаки, може зашкодити статевій функції або спровокує мастопатію, посилить гіпертонію і атеросклероз.

Каблучки на середньому пальці «відповідають» за роботу серцево-судинної системи і ендокринних залоз.

Позитивно чи негативно — залежить від ступеня обхвату пальця і тривалості впливу.

Вказівний палець пов'язаний з хребтом, а каблучки, які туго облягають цей палець, можуть спровокувати радикуліт і остеохондроз. Каблучка на мізинці впливає на роботу шлунка і кишечнику. Якщо вас переслідують розлади шлунка або печія, надягніть на мізинець перстень відповідного розміру і поспостерігайте за результатом протягом кількох місяців. При цьому не забувайте, звичайно, про обмеження у вживанні жирного і солоного.

А каблучку на великому пальці пов'язують з добровільним вінцем безшлюбності. Великий палець асоціюють з Венерою, і каблучка, з погляду хіромантів, перекриває енергію. Іншими словами, жінка з каблучкою на цьому пальці нікого не зможе закохати в себе.

Нещодавні дослідження вчених з нейрофізіологічного центру Інституту Вашингтона показують, що постійне носіння каблучок небажане. Навіть корисна дія має бути короткочасною, тому дослідники одностайні в думці, що на ніч всі каблучки потрібно знімати. Біологічно активні точки теж повинні відпочивати, як і всі органи людського тіла. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також