На яких умовах можна буде пообідати в рівненських ресторанах

На обласній комісії ТЕБ та НС визначили, за яких умов працюватимуть заклади громадського харчування в Рівненській області.

1 хв. читання

 Наразі такі заклади працюють з дотриманням усіх протиепідемічних заходів тільки на відкритих майданчиках, роблять адресну доставку та замовлення на винос.

Також дозволили дозволити роботу закладів культури та кінотеатрів при умові наповненості залів не більше 50 %.

Оскільки ситуація з поширенням коронавірусної інфекції в області стабілізувалася, кількість захворювань спадає, то заклади харчування могтимуть приймати відвідувачів у приміщеннях за кількох умов:

– обов’язковий температурний скринінг на вході;

– не більше 50 % заповнених місць;

– відстань між столиками – 2 метри;

– за одним столом повинно перебувати не більше 4 осіб;

– закладам дозволено працювати до 23-ї години;

– провітрювання та дезінфекція приміщень;

– наявність у персоналу засобів індивідуального захисту.

Поділитися цією статтею