На обласній комісії ТЕБ та НС визначили, за яких умов працюватимуть заклади громадського харчування в Рівненській області.
Наразі такі заклади працюють з дотриманням усіх протиепідемічних заходів тільки на відкритих майданчиках, роблять адресну доставку та замовлення на винос.
Також дозволили дозволити роботу закладів культури та кінотеатрів при умові наповненості залів не більше 50 %.
Оскільки ситуація з поширенням коронавірусної інфекції в області стабілізувалася, кількість захворювань спадає, то заклади харчування могтимуть приймати відвідувачів у приміщеннях за кількох умов:
- обов’язковий температурний скринінг на вході;
- не більше 50 % заповнених місць;
- відстань між столиками - 2 метри;
- за одним столом повинно перебувати не більше 4 осіб;
- закладам дозволено працювати до 23-ї години;
- провітрювання та дезінфекція приміщень;
- наявність у персоналу засобів індивідуального захисту.