На Ювілейному — «депутатська» зупинка

6051 0

Ми у соцмережах:

фото: 4 влада

Міська рада дозволила продати сотку землі на зупинці в мікрорайоні «Ювілейний» у Рівному. Єдиний претендент — Анна Стельмащук, дружина рівненського депутата і начальника відділу обласного Держгеокадастру Святослава Стельмащука. Адже реконструкція зупинки, на якій тепер є й два магазини, завершена.

Святослав Стельмащук, депутат міської ради:

Ця зупинка в мікрорайоні «Ювілейний» була обшарпана. У 2010 році міська рада вирішила, що за рахунок підприємців можна її відремонтувати. Ідея була така: бізнесмен отримує право ремонтувати зупинку, а за це матиме там торговельні площі. В 2016 році відбувся аукціон на оренду земельної ділянки. Підприємець, який його виграв, передав земельну ділянку в суборенду Анні Римчук. Був замовлений проєкт реконструкції, який розробив архітектор Дмитро Котляров. І це все відбувалося ще до нашого з Анною одруження.

Знаю, що основною вимогою до архітектора було зробити зупинку комфортною. Тож людям зараз зручно чекати на транспорт. Разом із тим, там працюють два магазини — м’ясний та напівфабрикатів. Окрім самої зупинки, зроблено ще благоустрій прилеглої території. Там вкладено бруківку замість асфальту, зроблено доріжку у парк та освітлення території. Оскільки моя дружина має право власності на нерухомість на орендованій земельній ділянці, то має першочергове право її викупу.

Наразі міська рада має найняти фахівця з оцінки землі. Після з’ясування вартості земельної ділянки вона буде продана. В декларації депутата значиться, що вартість об’єкта нерухомості Анни Стельмащук складає 780 тисяч гривень.

Богдан СЛОНЕЦЬ.

Фото: 4 влада


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також